TV-inspektion udføres af certificerede TV-operatører

✓ autoriseret kloakmester

✓ medlem af Byggeriets kvalitetskontrol

✓ autoriseret rottebekæmper

Har du problemer med din kloak, men er du i tvivl om, hvor problemerne kommer fra, og hvordan de skal løses? 

Så er du kommet til det helt rette kloakfirma. Hos Nymann Kloakservice ApS kan vi tilbyde at foretage en TV-inspektion af din kloak eller dine rør, således at vi kan lokalisere problemerne og finde den bedst mulige løsning.

Vi servicerer private husejere og forskellige former for erhvervskunder på hele Sjælland. Fra vores afdeling i Hvidovre kører vi blandt andet ofte ud til kunder i Rødovre, Brøndby, Glostrup og København, mens vi fra vores afdeling fra Nordsjælland kan servicere kunder i hele Nordsjælland.

Vi er medlem af Danske TV-inspektionsfirmaers Kontrolordning

Vi udfører alle former for kloak-TV på Sjælland, og vi er i denne forbindelse medlem af kontrolordningen Danske TV-inspektionsfirmaers Kontrolordning (DTVK), der sikrer høje og ensartede standarder inden for TV-inspektion.

​Vores erfarne medarbejdere er certificerede TV-operatører, så du kan altid forvente at få en høj faglig ekspertise og en professionel håndtering af din opgave, når du vælger at lade os stå for din TV-inspektion.​

Få udført professionel TV-inspektion

En TV-inspektion er en betegnelse, der dækker over en lang række forskellige arbejdsopgaver, og der kan være mange forskellige årsager til, at du kan have behov for at få foretaget en inspektion af din kloak lige netop nu.

En TV-inspektion af din kloak kan blandt andet være nødvendig at udføre i forbindelse med:

  • Lokalisering af rørbrud, forskudte samlinger, rødder, rotteskader, skjulte brønde, fast aflejringer, sætningsskader og så videre.
  • ​Gennemgang af kloaksystemet – for eksempel i forbindelse med huskøb eller -salg.
  • ​Opdatering af kloaktegninger.
  • ​At finde årsagen til en stoppet kloak.
  • ​At kortlægge placering af en kloak og fremstille nye tegninger.
  • Rotteproblemer.
  • ​Fugt i kælderen.
  • ​Almen drift og vedligeholdelse.

Derudover kan en TV-inspektion også være nødvendig at udføre i forbindelse med en kloakspuling og en slamsugning.

Vores priser på TV-inspektion af din kloak

Hos Nymann Kloakservice ApS foretager vi TV-inspektioner af kloakker til en fordelagtig pris på kun 985 kr. i timen ekskl. moms. Til denne pris sørger vi også for udarbejdelse af rapport, tegninger og for at udføre en spuling af kloakken, hvis det er nødvendigt. Vi udarbejder ikke en TV-rapport i forbindelse med en almindelig rensning af kloakken.

Skal vi foretage en inspektion af din kloak? Kontakt os i dag

Har du en mistanke om, at der er noget galt med din kloak? Leder du efter en autoriseret kloakmester, der kan udføre en grundig TV-inspektion af din kloak et sted på Sjælland? Så stiller vi meget gerne vores kompetencer og vores udstyr til rådighed. ​

Vi har mange års erfaring med at inspicere kloakker, og vi varetager naturligvis også gerne den efterfølgende opgave med at løse problemet.

​Du er altid meget velkommen til at tage kontakt til os på telefon 70 70 72 21 eller til at sende en e-mail til info@nymann.com, hvis du ønsker at bestille en TV-inspektion af din kloak, hvis du kunne tænke dig at høre mere om vores priser, eller hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvordan vi kan afhjælpe dine kloakproblemer.

Har du en akut opgave, og har du brug for vores hjælp uden for vores almindelige åbningstid, har du også altid mulighed for at ringe til vores døgnvagt. Her står vi til rådighed for dig hele døgnet rundt alle årets dage.​

Skriv til Nymann Kloakservice ApS

Hos Nymann Kloakservice ApS har vi altid tid til at tale med dig.

Ønsker du at høre mere om vores ydelser, eller har du yderligere spørgsmål, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Du er altid meget velkommen til at stille spørgsmål eller bede om et uforpligtende tilbud. Vi svarer altid snarest muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt