TV-inspektion af certificerede TV-operatører

Hos Nymann Kloakservice ApS i Helsingør samt Hvidovre ved Rødovre foretager vi TV-inspektion af din kloak eller dine rør for dig, der er bosiddende i Nordsjælland. 

Vi udfører alle former for kloak-TV og er i denne forbindelse medlem af kontrolordningen Kloakmestrenes TV-inspektion (KTVI), der sikrer høje og ensartede standarder. Vores erfarne medarbejdere er certificerede TV-operatører, så du garanteres faglig ekspertise og professionel håndtering af opgaverne.

Få udført professionel TV-inspektion

En TV-inspektion dækker over en lang række arbejdsopgaver, og der kan være mange årsager til, at du har behov for at få foretaget en netop nu.

Operationen kan blandt andet være nødvendig i forbindelse med:

  • Lokalisering af rørbrud, forskudte samlinger, rødder, rotteskader, skjulte brønde, fast aflejringer, sætningsskader og så videre
  • Gennemgang af kloaksystemet eksempelvis ved huskøb eller -salg
  • Opdatering af kloaktegninger
  • At finde årsagen til en stoppet kloak
  • At kortlægge placering af en kloak og fremstille nye tegninger
  • Rotteproblemer
  • Fugt i kælderen
  • Almen drift og vedligeholdelse.

TV-inspektioner udføres desuden i forbindelse med kloakspuling og slamsugning.

Vi foretager TV-inspektioner til en pris på 985 kroner eksklusive moms i timen, hvor udarbejdelse af rapport, tegning og nødvendig spuling udføres. Der udarbejdes ikke TV-rapport i forbindelse med normal kloakrensning.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon 70 70 72 21 eller sende en e-mail til info@nymann.com, hvis du vil bestille en TV-inspektion eller høre mere om vores priser, samt hvordan vi kan afhjælpe dine kloakproblemer.

Følg os på Facebook​

På vores Facebookside ka​n du løbende holde øje med nye referencer inden for kloak og entreprenør. Så giv vores Facebookside et "like" så du hele tiden er opdateret.

​Firmainfo

​Nymann Kloakservice ApS

CVR: 38109243

​Kontakt

Telefon: 70 70 72 21

E-mail: info@nymann.com

​Vi er medlem af