Strømpeforing af kloaksystemer

Har du brug for at få fikset en defekt kloak? Hos Nymann Kloakservice ApS i Hvidovre, Rødovre og Helsingør udfører vi strømpeforing til renovering af defekte kloakker i både Nordsjælland, København og Storkøbenhavn. Strømpeforing indebærer hovedsageligt konstruktion af et nyt rør, der monteres inden i det gamle ved hjælpe af en særlig imprægneringsteknik. 

Det kan også være en simpel punktreparation, hvis denne vurderes at være bedre egnet til din kloakrenovering. Som autoriseret kloakmester har vi stor erfaring med strømpeforing, så du garanteres et grundigt og solidt stykke arbejde helt ned til mindste detalje.

Kompetent og omhyggelig strømpeforing

Vi foretager renoveringsarbejde med strømpeforing af kloakker i både mindre og større omfang. Vores erfaring og faglige kyndighed gør os særdeles velegnede til jobbet. Vi tilbyder desuden råd og vejledning omkring strømpeforingsarbejdet. ​

Vi lægger særlig vægt på kvalitet og holdbarhed i vores arbejde, hvilket især gør sig gældende i forbindelse med strømpeforing, der gerne skal holde mange år fremadrettet. Vi udfører strømpeforing i form af:

  • ​Punktreparation
  • ​Faldstammer
  • ​Hat-profiler
  • ​Lange strømpeforinger.

Vi har også stor kompetence indenfor alt hvad der hedder cutter-arbejde fra Ø50-250. 

Vi kan indenfor cutter-arbejde udfører vi:

  • Åbning af stik
  • Skæring af snutter
  • Fjerne påhug
  • Fjerne folder og sammenstyrtet strømpeforinger. ​

Kontakt os for en professionel vurdering af din kloak

Ønsker du en pris på en strømpeforing, eller ønsker du faglig ekspertise i form af rådgivning på området, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 70 70 72 21 eller sende en e-mail til info@nymann.com.​

Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud.

Følg os på Facebook​

På vores Facebookside ka​n du løbende holde øje med nye referencer inden for kloak og entreprenør. Så giv vores Facebookside et "like" så du hele tiden er opdateret.

​Firmainfo

​Nymann Kloakservice ApS

CVR: 38109243

​Kontakt

Telefon: 70 70 72 21

E-mail: info@nymann.com

​Vi er medlem af