Stoppet kloak og/eller afløb afhjælpes

Oplever du problemer med et stoppet afløb? Har du et stoppet toilet? Så kommer vi gerne og løser problemet for dig.

​Hos Nymann Kloakservice ApS har vi meget stor erfaring inden for stoppede afløb og kloakker, og vi har derfor både erfaringen og kompetencerne til at løse alle former for kloakopgaver.

Vi har afdelinger i både København og Nordsjælland, og vi hjælper kunder på hele Sjælland, der har problemer med en stoppet kloak eller et stoppet afløb.

Fra vores afdeling i Hvidovre kører vi ofte ud til både private og erhvervskunder i Rødovre, Brøndby, Glostrup og omegn, som har brug for professionel hjælp, men vi kører som nævnt gerne ud til kunder på hele Sjælland.

Vi har mange års erfaring som autoriseret kloakmester, og vi har i løbet af årene tilegnet os nogle brede kompetencer, som gør det muligt for os at løse enhver opgave i forbindelse med et stoppet afløb eller en stoppet kloak. Vi sætter en stor ære i altid at overholde vores indgåede aftaler, og vi garanterer altid holdbare løsninger af høj kvalitet.

Der skal reageres hurtigt på en stoppet kloak

Der findes mange forskellige tegn på, at du har en stoppet kloak. Nogle af de mest typiske tegn er, at der kommer en grim lugt fra kloakken, at vandstanden i vasken ikke falder optimalt, eller at du har et stoppet toilet.

​Uanset hvad er det vigtigt, at du sørger for at reagere med det samme, da det ellers kan have alvorlige konsekvenser. En stoppet kloak kan for eksempel føre til fugtproblemer, oversvømmelse eller rottebesøg i dit hjem.

​​Heldigvis er der professionel hjælp at hente her hos os. Vi kan nemlig løse alle opgaver i forbindelse med et stoppet afløb, hvor vi typisk foretager en slamsugning eller en kloakspuling.

​I nogle tilfælde kan det også være nødvendigt for os at foretage en grundig inspektion af din kloak ved hjælp af en TV-inspektion, således at vi kan lokalisere, hvor proppen sidder og på den måde også sikre os, at der ikke er sket nogen skade på din kloak, som er årsagen til, at den ikke fungerer, som den skal.

​Hos Nymann Kloakservice ApS kan vi løse både store og små opgaver, og vi giver altid en god pris på vores arbejde. Du skal derfor ikke holde dig tilbage med at tage kontakt til os for at få professionel hjælp.

Er der noget, man selv kan gøre?

Der findes en række forskellige husråd, som du kan prøve af, inden du tager kontakt til os, hvis du er i tvivl om, hvor omfattende problemet er. Er der tale om et omfattende problem, vil disse husråd dog formentlig ikke hjælpe, men ved mindre propper og i forbindelse med den almindelige rengøring kan det være en god ide at have fokus på at holde kloakken sund og velfungerende.

Hvis dit toilet er stoppet til

Hvis det er dit toilet, der er stoppet til, så kan det være en god ide at starte med at finde den gode gamle svupper frem fra skabet. Sæt den ned i toilettet og dan et vakuum. Kør den et par gange op og ned og se, om det hjælper. Hvis ikke det har nogen effekt, er der ikke andet at gøre end at lade en professionel komme forbi for at udføre en spuling eller slamsugning af din kloak.

Hvis du gerne vil forebygge, at dit toilet stopper til, inden skaden sker, så kan det være en god ide altid at trække ud med det store skyl i stedet for at bruge det lille skyl. Særligt i ældre huse er kloakkerne dimensioneret til, at et toilet skal skylle med 6-8 liter vand, som svarer til det store skyl. Et sparetoilet skyller til sammenligning kun med 2-4 liter vand.

Derudover er det selvfølgelig vigtigt, at du ikke smider ting ned i toilettet, som kan forårsage forstoppelser. Det kan for eksempel være vatpinde, vatrondeller, tamponer og bind, som altid skal smides ud i skraldespanden.

Hvis din vask er stoppet til

Hvis din vask er stoppet til, uanset om det er køkkenvasken eller håndvasken, kan du prøve at hælde 1-3 liter kogende vand ned i afløbet. Du kan også tilsætte lidt opvaskemiddel til det kogende vand, som kan opløse fedtstof i afløbet.

​Du kan også forebygge en stoppet vask ved at gøre ovenstående et par gange om ugen. Derudover bør du også være opmærksom på at undgå at hælde for mange madrester og stegefedt ned i afløbet, da det kan være med til at stoppe afløbet til.

Har du et stoppet afløb?

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Hvis du har et stoppet afløb eller en stoppet kloak, og du ikke selv kan fjerne proppen, så kommer vi gerne forbi for at løse problemet. Vi har det nødvendige udstyr til at sikre, at dit afløb igen virker, som det skal. Du skal bare tage kontakt til os allerede i dag, så kommer vi forbi din adresse. Vi kører ud til både private og erhverv på hele Sjælland.

Luk