Stoppet afløb eller kloak afhjælpes

✓ autoriseret kloakmester

✓ medlem af Byggeriets kvalitetskontrol

✓ autoriseret rottebekæmper

Oplever du problemer med et stoppet afløb? Så kommer vi gerne og løser problemet for dig.

Hos Nymann Kloakservice ApS har vi stor erfaring på området, og derfor er vi kompetente til at løse alt inden for kloak. Vi har afdelinger i både København og Nordsjælland og hjælper gerne kunder på hele Sjælland.

Vi har mange års erfaring som kloakmester, og vi har i løbet af årene tilegnet os nogle brede kompetencer, som gør det muligt for os at løse enhver opgave i forbindelse med stoppet kloak eller afløb. Vi overholder altid vores aftaler og garanterer holdbare løsninger af høj kvalitet.​

Der skal reageres hurtigt på en stoppet kloak

Der findes mange tegn på en stoppet kloak. Typiske tegn er, at der kommer en grim lugt fra kloakken, at vandstanden i vasken ikke falder optimalt, eller at du har et stoppet toilet. Uanset hvad er det vigtigt, at du reagerer med det samme, da det ellers kan have alvorlige konsekvenser. En stoppet kloak kan eksempelvis føre til fugt, oversvømmelse eller rottebesøg i dit hjem.

Heldigvis er der hjælp at hente hos os. Vi kan nemlig løse alle opgaver i forbindelse med et stoppet afløb, hvor vi typisk foretager en slamsugning eller en kloakspuling.

 Vi løser både store og små opgaver og giver altid en god pris. Du bør derfor ikke holde dig tilbage med at kontakte os for hjælp.

Har du et stoppet afløb? Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Skal vi komme og ordne en stoppet kloak hos dig, så kan du kontakte os allerede i dag.

Vil du høre mere, eller ønsker ud et uforpligtende tilbud på din opgave, så kontakt os på telefon 70 70 72 21, eller skriv til vores e-mail info@nymann.com, så vender vi tilbage inden længe.​

Skriv til Nymann Kloakservice ApS

Hos Nymann Kloakservice ApS har vi altid tid til at tale med dig.

Ønsker du at høre mere om vores ydelser, eller har du yderligere spørgsmål, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Du er altid meget velkommen til at stille spørgsmål eller bede om et uforpligtende tilbud. Vi svarer altid snarest muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt