Tømning af septitank – hold dit affald væk fra spildevandet

Hos Nymann Kloakservice ApS tilbyder vi hjælp til alt inden for kloak. Vi hjælper eksempelvis gerne kunder med installering samt tømning af septiktank. Vores kloakfirma har base i København og Nordsjælland, men vi kommer gerne ud til kunder på hele Sjælland.

En septiktank kaldes også for en bundfældningstank og har til opgave at holde alt papir, slam og andre affaldsstoffer væk fra det spildevand, som du udleder fra din kloak.

Vi er en virksomhed med stor erfaring på området, hvilket gør os i stand til at løse mange forskellige opgaver i forbindelse med nedsivningsanlæg.​

Hvornår skal en septiktank tømmes?

For at din septiktank ikke bliver overfyldt, anbefales tømning af septiktank en gang om året. Dette er med til at sikre, at septiktanken bliver ved med at være effektiv, så alt skidt og affald sorteres fra spildevandet.

Sørger du ikke for at få tømt din septiktank, er der risiko for, at tanken løber over, hvilket kan føre til forurening af miljøet samt grundvandet.

Når septiktanken skal tømmes, anvender vi en slamsuger, der suger alt indholdet fra septiktanken op i selve lastbilen.

Herefter bliver affaldsstofferne og vandet delt, således at vi kan tage det uønskede slam med til et rensningsanlæg, mens vandet bliver pumpet tilbage til septiktanken.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på tømning af septiktank

Ønsker du flere informationer om, hvad vi som kloakmester kan gøre for dig, eller ønsker du et uforpligtende tilbud på tømning af septiktank, så er du velkommen til at kontakte os med det samme. Vi tilbyder effektive og holdbare løsninger til gode priser.

Ring til os på telefon 70 70 72 21, eller skriv til e-mail info@nymann.com, så vender vi tilbage med flere oplysninger hurtigst muligt.​

Luk