Er kloakken stoppet til, og har du brug for professionel assistance til slamsugning et sted på Sjælland? Så er du kommet til det helt rette firma.

​Hos Nymann Kloakservice ApS har vi vores egen slamsuger, og vi kan således hjælpe kunder med slamsugning af blandt andet kloak, rør, tanke og brønde i blandt andet København og Nordsjælland. Fra vores afdeling i Havdrup kører vi ofte ud til privatpersoner og erhvervskunder i Glostrup, Brøndby, Rødovre og København, og fra vores afdeling i Helsingør dækker vi hele Nordsjælland.

Vi kan foretage slamsugning i alle former for rør, tanke og brønde, og der findes ikke det slamsugningsjob, som vi ikke kan klare.

Vi har kompetente og professionelle medarbejdere, som står klar med både rådgivning og vejledning, og vi tager imod alle henvendelser. Ingen opgave er således hverken for stor eller for lille til os, og vi garanterer altid kvalitetsarbejde til attraktive priser.

Professionel assistance til slamsugning

Uanset hvad årsagen er til, at du har behov for professionel slamsugning, og uanset hvor omfattende en slamsugningsopgave der er tale om, så kan vi være behjælpelige med faglig ekspertise og solide løsninger.

​Med vores slamsuger kan vi blandt andet foretage slamsugning af:

  • Septitanke.
  • Trixtanke.
  • Samletanke.
  • Fedtudskillere.
  • Køkkenbrønde.
  • Tagbrønde.
  • Vejbrønde.
  • Olieudskillere.
  • Pumpebrønde.

​Kan du ikke finde din opgave på listen, og befinder dit behov sig uden for vores sædvanlige arbejdsområder?

Så skal du endelig henvende dig til os med dine ønsker, så finder vi sammen frem til en fornuftig løsning.

Vi har mange års erfaring inden for arbejdet med en slamsuger, og vi er ikke i tvivl om, at vi også vil være i stand til at varetage lige netop din opgave.

Vi lægger stor vægt på professionalisme og høj kvalitet. Derfor kan du også altid være sikker på, at du får udført et stykke arbejde af os, som er både veludført og af høj kvalitet, når du vælger at lade os stå for din slamsugning eller øvrige kloakopgave.

Hvad koster en slamsuger?

Der kan være stor forskel på, hvor meget det koster at få besøg af vores slamsuger. Vores priser på en slamsuger kan nemlig variere fra opgave til opgave, og vi har derfor sat en fast standardpris på en slamsugning.

Derudover vil der kunne forekomme tillæg, hvis det for eksempel er nødvendigt med brug af rotor og kædedyser.

Kontakt os og hør mere eller indhent et tilbud på din kloakopgave

Er toilettet stoppet? Skal du have tømt din køkkenbrønd eller din septiktank? Har du brug for professionel slamsugning af din fedtudskiller?

Uanset hvilken opgave du har til os i forbindelse med slamsugning, så står vi hos Nymann Kloakservice ApS klar til at hjælpe dig, hvad enten vi for eksempel skal køre til Rødovre, København, Nordsjælland eller et helt andet sted på Sjælland. Vi dækker et stort geografisk område, og vi kommer således også forbi din adresse med vores slamsuger.

Har du nogle spørgsmål, eller kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan vi udfører slamsugning?

Har du en specifik opgave til os, som du kunne tænke dig at få beregnet en fast pris på? Vi står klar til at besvare enhver henvendelse, ligesom vi også gerne udarbejder et uforpligtende tilbud til dig på din opgave.

Luk