Slamsuger til slamsugning af kloak, rør, tanke og brønde

✓ autoriseret kloakmester

✓ medlem af Byggeriets kvalitetskontrol

✓ autoriseret rottebekæmper

Har du brug for assistance til slamsugning på Sjælland? Så er du kommet til det rette sted.

Hos Nymann Kloakservice ApS har vi en slamsuger og hjælper kunder med slamsugning i blandt andet København og Nordsjælland. Vi foretager slamsugning i alle former for rør, tanke og brønde, og der findes ikke dét slamsugningsjob, vi ikke kan klare. Vores kompetente og professionelle medarbejdere står klar med råd og vejledning, og vi tager imod alle henvendelser og garanterer kvalitetsarbejde til attraktive priser.

Professionel assistance til slamsugning

Uanset baggrund og størrelse på opgaven er vi behjælpelige med faglig ekspertise og solide løsninger. Vi foretager bl.a. slamsugning af:

​​

  • Septiktanke
  • Trixtanke
  • Samletanke
  • Fedtudskillere
  • Køkkenbrønde
  • Tagbrønde
  • Vejbrønde
  • Olieudskillere
  • Pumpebrønde.

Befinder dit behov sig udenfor vores sædvanlige arbejdsområder? Så skal du endelig henvende dig med dine ønsker, så finder vi frem til en fornuftig løsning sammen. Vi har stor erfaring i arbejdet med en slamsuger, og vi er uden tvivl også i stand til at varetage dit kloakproblem.​

​Vi lægger stor vægt på professionalisme og kvalitet – derfor er du også garanteret et stykke arbejde, som er veludført og af høj kvalitet, når du vælger os som samarbejdspartner.

Hvad koster en slamsuger?

Vores priser på en slamsuger kan variere, men vi har en fast standardpris for slamsugning på 900 kr. i timen (ekskl. moms). Derudover vil der kunne forekomme tillæg ved brug af rotor & kædedyser.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på en slamsuger

Har du brug for en slamsuger? Eller ønsker du en god pris på slamsugning eller anden form for kloakservice? Så kan du med fordel kontakte os på telefon 70 70 72 21 eller sende en e-mail til info@nymann.com.

Vi glæder os til at høre fra dig!​

Skriv til Nymann Kloakservice ApS

Hos Nymann Kloakservice ApS har vi altid tid til at tale med dig.

Ønsker du at høre mere om vores ydelser, eller har du yderligere spørgsmål, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Du er altid meget velkommen til at stille spørgsmål eller bede om et uforpligtende tilbud. Vi svarer altid snarest muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt