Rottebekæmpelse udføres af autoriseret rottebekæmper

Har du rotter på din grund? Så er der rigtig mange gode grunde til, hvorfor du bør tage kontakt til os hos Nymann Kloakservice ApS for at få foretaget en professionel rottebekæmpelse.

​Vi har lokale afdelinger i København og Nordsjælland, og vi løser derfor særligt mange opgaver for kunder i Hvidovre, Rødovre, Glostrup og Brøndby samt i hele Københavnsområdet.

Kontakt
Skal vi kontakte dig?

Skal vi Kontakte dig?

Ønskes kontaktet via *

Vi står klar til at rykke hurtigt ud til din adresse

Uanset størrelsen på dit rotteproblem, så er det afgørende at få foretaget en professionel rottebekæmpelse så hurtigt som muligt. Vores fagligt dygtige medarbejdere er således erfarne inden for håndtering af rotter, og vi garanterer altid et grundigt og veludført stykke arbejde, så du kan slippe af med rotterne på din grund så hurtigt som muligt.

Vi er en autoriseret rottebekæmper, og du kan således være helt tryg ved vores indsats i forbindelse med bekæmpelse af rotterne på din grund.

Hvorfor er det vigtigt, at rotterne bliver bekæmpet?

Der er mange grunde til, hvorfor det er utroligt vigtigt, at rotterne bliver bekæmpet så hurtigt som muligt, når du opdager dem på din grund. Rotter kan udgøre en reel sundhedsrisiko, idet de kan overføre 55 forskellige sygdomme til mennesker, og samtidig er de i stand til at formere sig utroligt hurtigt.

​Derudover kan rotter forårsage utrolig stor skade på bygninger og forskellige installationer, som de gnaver i. De kan gnave sig igennem stort set alle materialer, så længe deres tænder har mulighed for at tage fat. Idet rotter ofte befinder sig i kloakken, kan de således forårsage store skader på kloaksystemet, og det kan være skader, der er meget dyre at udbedre.

Omfattende og forebyggende rottebekæmpelse er nødvendig

Når først rotterne er flyttet ind på din grund, kan de være utrolig svære at slippe af med igen. Med gennemtestede produkter og professionelle arbejdsmetoder sørger vi for, at du ikke kommer til at befinde dig i en tilstand af evig bekæmpelse af rotter, når de først har fundet frem til din grund.

Vi både bekæmper rotterne og forebygger, at flere gnavere har mulighed for at trænge ind.

​Sådan kan vi bekæmpe rotterne på din grund

Der findes flere forskellige måder at bekæmpe rotterne på. Inden for rottebekæmpelse kan vi blandt andet tilbyde installation af:

  • Rottespærer.
  • Rottefælder.
  • Rotte-stop-prop.
  • Wisetrap.

​Med stor erfaring og faglig kyndighed både rådgiver og vejleder vi omkring, hvilken form for rottebekæmpelse der egner sig bedst under dine særlige omstændigheder. Det er nemlig ikke alle former for installationer, der er lige gode til alle former for rottebekæmpelse og rottesikring, og vi hjælper dig således med at finde den bedst mulige løsning på dit rotteproblem. Vi tager imod alle henvendelser, så tag endelig kontakt til os omkring dit rotteproblem.

Kontakt os for at høre mere om bekæmpelse af rotter

Har du en mistanke om, at du har rotter på din grund, eller har du måske set tydelige spor af rotter?

Måske har du set rotter på din grund og er bekymret for, om de kommer tilbage. Uanset hvad så står vi hos Nymann Kloakservice ApS til din rådighed, uanset hvor på Sjælland du har brug for vores rottebekæmpelse henne.

Vi har den rette viden og erfaring inden for området til at sikre dig den bedst mulige løsning, således at du fremover kan undgå at få besøg af rotter på din grund, og vi har samtidig også det rette udstyr til bekæmpe de rotter, som du er plaget af på din grund lige nu.

Har rotterne forårsaget skade på dit kloaksystem, kan vi også tilbyde at udbedre problemerne. Ved hjælp af en TV-inspektion kan vi for eksempel lokalisere, hvor rotterne befinder sig henne i dit kloaksystem, og vi kan se, om de har forårsaget skader på kloakken.

Har du brug for omgående rottebekæmpelse eller forebyggelse af rotter, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 70 70 72 21 eller sende en e-mail til info@nymann.com.

Luk