Rottebekæmpelse for private og erhverv

Har du desperat brug for at slippe af med rotter? Hos Nymann Kloakservice ApS i Helsingør samt Hvidovre og Rødovre foretager vi rottebekæmpelse for både private og erhverv.

Uanset størrelsen på dit rotteproblem, er det afgørende at adressere problemet hurtigst muligt. Vores fagligt dygtige medarbejdere er særdeles erfarne med håndtering af rottebekæmpelse, og vi garanterer et grundigt veludført stykke arbejde, så du slipper for rotterne.

Omfattende og forebyggende rottebekæmpelse

Når først rotterne er flyttet ind, er de svære at slippe af med igen. Med gennemtestede produkter og professionelle arbejdsmetoder sørger vi for, at du ikke kommer til at befinde dig i en tilstand af evig bekæmpelse af rotter.

Vi bekæmper rotterne og forebygger, at flere gnavere trænger ind. Inden for rottebekæmpelse installerer vi blandt andet:

  • Rottespærrer
  • Rottefælder
  • Rotte-Stop-Prop
  • Wisetrap.

Med stor erfaring og faglig kyndighed rådgiver og vejleder vi omkring, hvilken form for rottebekæmpelse der egner sig bedst under dine særlige omstændigheder. Vi tager imod alle henvendelser, så kontakt os endelig med dit rotteproblem.

Kontakt os for at høre mere om bekæmpelse af rotter

Har du brug for omgående rottebekæmpelse eller -forebyggelse, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 70 70 72 21 eller sende en e-mail til info@nymann.com

Vi bekæmper rotter i hele Nordsjælland.

Følg os på Facebook​

På vores Facebookside ka​n du løbende holde øje med nye referencer inden for kloak og entreprenør. Så giv vores Facebookside et "like" så du hele tiden er opdateret.

​Firmainfo

​Nymann Kloakservice ApS

CVR: 38109243

​Kontakt

Telefon: 70 70 72 21

E-mail: info@nymann.com

​Vi er medlem af