Rottebekæmpelse for private og erhverv

✓ autoriseret kloakmester

✓ medlem af Byggeriets kvalitetskontrol

✓ autoriseret rottebekæmper

Har du desperat brug for at slippe af med rotter? Hos Nymann Kloakservice ApS i København og Nordsjælland foretager vi rottebekæmpelse for både private og erhverv på hele Sjælland.

Uanset størrelsen på dit rotteproblem, er det afgørende at adressere problemet hurtigst muligt. Vores fagligt dygtige medarbejdere er særdeles erfarne med håndtering af rottebekæmpelse, og vi garanterer et grundigt veludført stykke arbejde, så du slipper for rotterne.

Omfattende og forebyggende rottebekæmpelse

Når først rotterne er flyttet ind, er de svære at slippe af med igen. Med gennemtestede produkter og professionelle arbejdsmetoder sørger vi for, at du ikke kommer til at befinde dig i en tilstand af evig bekæmpelse af rotter.

Vi bekæmper rotterne og forebygger, at flere gnavere trænger ind. Inden for rottebekæmpelse installerer vi blandt andet:

  • Rottespærrer
  • Rottefælder
  • Rotte-Stop-Prop
  • Wisetrap.

Med stor erfaring og faglig kyndighed rådgiver og vejleder vi omkring, hvilken form for rottebekæmpelse der egner sig bedst under dine særlige omstændigheder. Vi tager imod alle henvendelser, så kontakt os endelig med dit rotteproblem.

Kontakt os for at høre mere om bekæmpelse af rotter

Har du brug for omgående rottebekæmpelse eller -forebyggelse, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 70 70 72 21 eller sende en e-mail til info@nymann.com.

Vi bekæmper rotter i hele Nordsjælland.

Skriv til Nymann Kloakservice ApS

Hos Nymann Kloakservice ApS har vi altid tid til at tale med dig.

Ønsker du at høre mere om vores ydelser, eller har du yderligere spørgsmål, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Du er altid meget velkommen til at stille spørgsmål eller bede om et uforpligtende tilbud. Vi svarer altid snarest muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt