Kloakrenovering i forbindelse med kloakskader

Er der gået hul på dine kloakrør? Eller har du fået en anden form for kloakskade? Så er Nymann Kloakservice ApS på Sjælland det rette kloakfirma at kontakte.

Vi har mange års erfaring indenfor bl.a. kloakrenovering, som vi hovedsageligt udfører for erhvervskunder i København og Nordsjælland.

Vi finder skaden og foretager en korrekt kloakrenovering

En renovering af kloak kan være nødvendig i mange forskellige tilfælde, og der kan være mange forskellige løsninger på de pågældende problemer. Uanset hvad der er galt med kloakken, kan vi finde skaden og udbedre den efterfølgende.

Vi kan bl.a. udføre TV-inspektion af din kloak, hvor vi kan lokalisere eventuelle rørbrud, rotteskader, sætningsskader og lignende. Når vi har fundet frem til den pågældende skade, kan vi foretage din kloakrenovering vha. strømpeforing.​

Hos os får du altid udført professionelt kloakarbejde, som er gennemarbejdet ned til den mindste detalje.​

Hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med kloakrenovering

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med lige netop dit kloakproblem. Har du en konkret opgave, udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud til dig på den relevante kloakrenovering.

Du kan med fordel ringe til os på telefon 70 70 72 21, men du er også velkommen til at skrive til vores e-mail info@nymann.com, hvis det passer dig bedre. Vi vil besvare din henvendelse så hurtigt som muligt, og vi ser frem til at høre fra dig.

Luk