Højvandssikring i private- og erhversejendomme

Hos Nymann Kloakservice ApS foretager vi højvandssikring, så du slipper for oversvømmelser i boligen. Vi højvandssikrer private- og erhvervsejendomme på hele Nordsjælland, i København og Storkøbenhavn. Skybrud er den mest hyppige årsag til kælderoversvømmelser, hvilket både er en ubehagelig og dyr affære. Med en højvandssikring af din kloak slipper du for vandet og bekymringerne. Vi er både fagligt kyndige og erfarne på området, så du garanteres en skræddersyet og langtidsholdbar løsning.

Professionel og langtidsholdbar højvandssikring

Højvandssikring dækker over en lang række tiltag, der har til formål at sikre din bolig mod oversvømmelser, eksempelvis:

  • Højvandslukke
  • Dræn
  • Kystsikring
  • Niveauregulering

​ Alt afhængig af din specifikke kloakinstallation, vurderer vi hvilken løsning, der egner sig bedst til at højvandssikre din bolig.​

Vi lægger stor vægt på kvalitet og langtidsholdbare løsninger i alt vores arbejde – og det gør sig i særdeleshed også gældende for højvandssikring.​

Vi garanterer de bedste og mest velegnede konstruktioner og installationer, der holder i mange år. Vi tilbyder i denne forbindelse blandt andet tømning og rensning af septiktank samt tømning af tagbrønde, overfladebrønde og vejbrønde. Skal du have højvandssikret i et større omfang, udarbejder vi gerne en mængderabat til dig.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Vil du holde vandet ude med en højvandssikring, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 70 70 72 21 eller sende en e-mail til info@nymann.com. Vi højvandssikrer i hele Nordsjælland. 

Følg os på Facebook​

På vores Facebookside ka​n du løbende holde øje med nye referencer inden for kloak og entreprenør. Så giv vores Facebookside et "like" så du hele tiden er opdateret.

​Firmainfo

​Nymann Kloakservice ApS

CVR: 38109243

​Kontakt

Telefon: 70 70 72 21

E-mail: info@nymann.com

​Vi er medlem af