Højtryksspuling af kloak til en konkurrencedygtig pris

Har du problemer med din kloak, og har du brug for professionel hjælp i forbindelse med en kloakspuling?

​Så er vi hos Nymann Kloakservice ApS i København og Nordsjælland den helt rette virksomhed at tage kontakt til.

​Vi har mange års erfaring inden for vores fag, og vi udfører højtryksspuling af kloakker for kunder på hele Sjælland.

Vores kundekreds dækker både over privatpersoner og erhvervskunder, og med vores to centrale afdelinger kører vi blandt andet ofte ud til kunder i Hvidovre, Rødovre, Glostrup og Brøndby samt i hele København og omegn.

Hvornår kan en højtryksspuling af kloakken være nødvendig?

Der kan være mange forskellige situationer, hvor en grundig og effektiv spuling af kloak kan være nødvendig. Det kan for eksempel være i forbindelse med udbedring af:

 • En stoppet kloak.
 • Et stoppet afløb.
 • En stoppet faldstamme.
 • Et stoppet gulvafløb.
 • En stoppet køkkenvask.
 • Et stoppet toilet.

Hos Nymann Kloakservice ApS kan vi således være behjælpelige i forbindelse med udbedring af mange af dine rørproblemer ved hjælp af en højtryksspuling af din kloak. Vores medarbejdere udfører altid professionelt arbejde af høj kvalitet, og vi har stor erfaring med lige netop kloakspuling.

Når du vælger os til at varetage din opgave, så er du altid garanteret et solidt og grundigt udført stykke arbejde til en god pris.

Hvad koster kloakspuling?

Der kan være stor forskel på, hvor meget en højtryksspuling af kloakken koster. Vi tilbyder sædvanligvis kloakspuling til ganske konkurrencedygtige priser, som dog kan variere fra opgave til opgave.

Her er der også mulighed for at kombinere spulingen af kloakken med nogle af de andre services, som vi tilbyder, som vi således kan udføre i samme omgang.

​Vi er et kloakfirma, der har et særligt stort fokus på at lægge vægt på faglighed, professionalisme og ikke mindst god kundeservice.

Det betyder også, at når du bestiller en højtryksspuling af din kloak hos os, så kan du være helt sikker på at få et resultat, der er af god kvalitet, og som bliver udført til den aftalte tid.

Effektiv højtryksspuling udføres af grundige fagspecialister

Vores dygtige medarbejdere har, som allerede nævnt, stor erfaring inden for branchen, og vi kan således være behjælpelige i forbindelse med mange forskelligartede opgaver. Det kunne for eksempel være opgaver i forbindelse med:​

 • Kloakledninger
 • Hovedledninger.
 • Køkkenafløb.
 • Gulvafløb.
 • Dræn.
 • Faldstammer.
 • Aco-render.
 • Faskiner.
 • Rodskæring (både med vand og kæder).

Er din opgave ikke på listen? Så kan det sagtens være, at vi kan hjælpe dig alligevel. Du er altid velkommen til at tage kontakt til os for at høre, om vi også kan hjælpe med lige netop den opgave, som du har brug for hjælp til.

Kontakt os i dag og indhent et uforpligtende tilbud på spuling af kloak

Er dit afløb eller din kloak stoppet, og har du brug for professionel hjælp til at få udført en grundig og effektiv højtryksspuling af din kloak? Så står vi hos Nymann Kloakservice ApS klar til at hjælpe dig. Vi udfører kloakspuling for både private og erhverv i hele København, Nordsjælland og på resten af Sjælland, og vi kommer således også gerne en tur forbi lige netop din adresse.

Har du brug for at høre mere om vores arbejde i forbindelse med spuling af kloak? Eller kunne du tænke dig at høre mere om vores priser? Har du en specifik opgave, som du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på? Så må du endelig ikke tøve med at tage kontakt til os.

Ring til os allerede i dag på telefon 70 70 72 21 eller send en e-mail til info@nymann.com, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt med et godt tilbud på en kloakspuling.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Luk