​Fedtudskiller skåner kloakken i køkkenet

​Har du problemer med store mængder fedt i afløbsvandet? Så er en fedtudskiller sandsynligvis den rette løsning for dig. Hos Nymann Kloakservice ApS har vi stor erfaring på området, hvorfor vi kan løse mange opgaver. Vi har afdelinger i Valby og Helsingør hvorfra vi står til rådighed for det meste af Sjælland, så du bør derfor ikke holde dig tilbage med at kontakte os, hvis du har brug for hjælp.

En fedtudskiller har til formål at udskille fedtet fra vandet. Derfor skånes kloakken, og risikoen for forstoppelse mindskes. En fedtudskiller anvendes derfor ofte på områder, hvor der normalt forekommer fedt i afløbsvandet eller fedtspild på gulvet. Dette ses ofte ved:

  • ​Større køkkener, grillbarer, catering
  • ​Restaurant- og hotelkøkkener
  • ​Slagterier
  • ​Kaserner og andre institutioner
  • Levnedsmiddelproduktioner.

Vi har stor erfaring med montering af fedtudskiller

Vi er et professionelt kloakfirma med stor erfaring i branchen. Vi kan derfor varetage alle opgaver inden for kloak såsom montering af fedtudskiller. 

​Hos os er du garanteret solide løsninger af høj kvalitet, men til gode priser. Vi er desuden en pålidelig samarbejdspartner, som altid finder den bedste løsning efter dine behov.

En fedtudskiller bør tømmes efter behov. I forhold til montering bør den anbringes så tæt på afløbsinstallationen som muligt afhængig af spildevandets temperatur. Udskillere bør anbringes uden for bygningen og på egen grund, dog kan den også anbringes inde i bygningen, men så skal det være i et egnet rum.

Der er altså flere forholdsregler at gøre sig, hvorfor det godt kan betale sig at søge professionel hjælp.

Kontakt os for at høre mere

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad en fedtudskiller kan have af betydning i dit køkken, så er du velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar med professionel hjælp, hvor der er brug for det.

Ring på telefon 70 70 72 21, eller skriv en mail til info@nymann.com, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Følg os på Facebook​

På vores Facebookside ka​n du løbende holde øje med nye referencer inden for kloak og entreprenør. Så giv vores Facebookside et "like" så du hele tiden er opdateret.

​Firmainfo

​Nymann Kloakservice ApS

CVR: 38109243

​Kontakt

Telefon: 70 70 72 21

E-mail: info@nymann.com

​Vi er medlem af